L'atac del "Ballena Alegre" segueix sent una incògnita

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

2059 98561 Shares

L'atac del

El passat dimarts 15 de desembre cap a quarts de tres de la matinada, el veïnat de Castelldefels alertava a les autoritats de soroll de trets i crits a les instal·lacions de l'antic càmping familiar "La ballena alegre".

Quan els Mossos d'Esquadra van arribar al lloc dels fets, van trobar una vintena de cadàvers desproveïts de qualsevol roba que els pogués identificar. Malgrat les patrulles només van trigar quaranta minuts des de l'avís veïnal, al càmping no hi quedava cap rastre de les persones responsables.

A la roda de premsa d'ahir dijous la Sergenta Laia Comellas, encarregada del comandament de l'operatiu, va fer les següents declaracions:

"Quan l'operatiu va entrar a les antigues dependències del Càmping de seguida va començar a trobar cossos despullats, amb signes evidents de violència. Parlem d'assassinats amb armes de foc, disparades a una distància que ens fa pensar en una possible baralla de bandes. També ens ho fa sospitar la quantitat de víctimes i el fet que hem trobat dos tatuatges diferents marcats en els cossos, detall que segueix sota secret de sumari però que podríem revelar en les properes hores per tal de demanar col·laboració ciutadana. El fet que ens té perplexos és que hem trobat restes orgàniques no humanes: closques diverses de marisc, taques de salsa rosa i restes d'obrador tals com pinyons, trossos de fruita confitada..."

El de dimarts és el quart episodi d'assassinats amb armes de foc a Catalunya durant aquest 2017, però Mossos d'Esquadra indica que no han trobat vincles de relació entre els fets.

This is a satirical website. Don't take it Seriously. It's a joke.

loading Biewty